sâmbătă, 15 iunie, 2024
17.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeDumitru Munteanu, Piramida Agro: Avem stocuri de îngrășăminte disponibile, livrare și noi produse pentru...

Dumitru Munteanu, Piramida Agro: Avem stocuri de îngrășăminte disponibile, livrare și noi produse pentru fermieri

Recomandate

Fertilizarea la timp și eficientă a culturilor joacă un rol important în formarea recoltei, iar, ținând cont de provocările din sector, identificarea unui distribuitor ce ar oferi îngrășăminte la prețuri avantajoase și timpul potrivit este una dintre provocările fermieirlor.

Piramida Agro, cu o experiență de 12 ani în domeniu și colaborări cu diferite companii producătoare de îngrășăminte recunoscute, oferă o gamă formată din cele mai solicitate îngrășăminte, cu stocuri disponibile în perioade critice pentru fertilizarea culturilor.

„În această etapă decisivă, asigurăm disponibilitatea produselor esențiale pentru optimizarea randamentului culturilor. Astfel, am asigurat un stoc adecvat de îngrășăminte, având în depozitele produse cheie precum Azotat de Amoniu 34,4% și Uree 46,4%, NPK 16:16:16, NPK 26:5:5, Triplusuperfosfat 46,4% și altele, pentru a oferi flexibilitate fermierilor în campaniile de fertilizare”, a menționat Dumitru Munteanu, reprezentant Piramida Agro.

Facilități de depozitare strategic amplasate pentru a fi mai aproape de fermieri

Facilitățile de depozitare ale Piramida Agro sunt situate în locații strategice, precum Giurgiulești, Cimișlia și Fălești, astfel permit companiei să distribuie rapid și eficient îngrășămintele necesare fermierilor.

piramida agro

„Înțelegem că, perioada de fertilizare a culturilor este un timp în care eficiența și rapiditatea sunt esențiale. Prin urmare, am făcut investiții importante ca să oferim servicii de livrare directă la ferme, cu ajutorul flotei de peste 10 camioane, minimizând timpul de așteptare și maximizând eficiența operațională”, adaugă Dumitru Munteanu.

ingrasaminte

Piramida Agro a extins portofoliul prin includerea îngrășămintelor lichide

Începând cu anul 2023, Piramida Agro a început să importe și îngrășăminte lichide pentru fertilizare foliară.

Aceste produse noi includ formulări cu Azot, Zinc, Bor, acid humic și auxină, răspunzând astfel la cerințele din ce în ce mai sofisticate ale agriculturii moderne.

„Noile produse reflectă angajamentul nostru de a îmbunătăți constant ofertele de produse în concordanță cu evoluțiile tehnologice și cerințele agricole. Mizăm pe aceea ca fiecare fermier să poată găsi o soluție adaptată”.

Pentru mai multe detalii despre produsele disponibile, vă îndrumăm să apelați la numerele indicate:

Agrobiznes
Agrobizneshttps://agrobiznes.md
Portalul agricol #1 în Moldova

Citește și ›

Advertoriale