Prieteni, avem din nou motiv să vă împărtășim bucuria noastră. În luna mai, Agrobiznes a atins noi culmi. Mai întâi, am avut marea supriză să câștigăm premiul pentru Jurnalism Agricol în cadrul Galei AIPA 2018. Acum, cifrele de rating de la sfârșit de lună ne arată că audiența noastră este în continuă creștere.

În cifre

Așadar, conform Metrica, în luna mai Agrobiznes a înregistrat 54.988 de vizitatori unici și 110.627 de afișări de pagină, ceea ce face ca acest rezultat să fie cel mai bun din întreaga noastră activitate.

Precedentul record stabilit în luna aprilie număra 50.200 de vizitatori unici și 101.166 de afișări de pagină. În martie – 44.960 de vizitatori unici și 98.300 de afișări de pagină. Astfel, în ultimele 3 luni înregistrăm o creștere de peste 20%.

Top 5 cele mai citite subiecte ale lunii mai 2018

  1. Proprietara unei afaceri cu usturoi: „Ne propunem să aducem ceva inovativ pentru Moldova, un produs nou”
  2. FOTO. Gheorghe Moisa: „Un apicultor dedicat poate face miere și în stup și în buturugă”
  3. Căpșunile ucrainene vândute la prețuri mici le dau mari bătăi de cap producătorilor autohtoni
  4. În Ucraina, au fost sădite de trei ori mai multe plantații de nuci decât cele de mere
  5. FOTO. Cu ajutorul unui grant, un producător de căpșun din Cunicea beneficiază de echipament de bilonare și mulcire

Despre noi

Agrobiznes s-a lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 2012. Fiind un proiect unic și având o politică editorială echilibrată, a reușit în scurt timp să cucerească inimile publicului, devenind sursa principală de informații pentru establishmentul agricol.

Pe facebook, Agrobiznes este urmărit de peste 28.000 de abonați. Newsletterul nostru gratuit îl citesc săptămânal circa 4.500 de persoane. Agrobiznes Alert – serviciul automatizat de distribuire a informațiilor prin intermediul notificărilor pe mobile și desktop – are la moment peste 10.000 de abonați.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here