‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 20 mai, 2024
26.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSucces remarcabil în industria vitivinicolă. A fost lansată Asociația Wine of Moldova Japan

Succes remarcabil în industria vitivinicolă. A fost lansată Asociația Wine of Moldova Japan

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cu sprijinul Oficiul Național al Viei și VinuluiJICA 国際協力機構, USAID Moldova, Asociația Wine of Moldova Japan se angajează să devină o platformă de dialog și colaborare între producătorii de vinuri moldovenești și profesioniștii din industria vinicolă japoneză.

„Suntem mândri să continuăm să promovăm succesul remarcabil al industriei vitivinicole din ultimii 10 ani, începând de la înființarea Oficiului Național al Viei și Vinului și a brandului vinicol de țară Wine of Moldova. A legend Alive.

Astăzi, scriem istorie prin lansarea Wine of Moldova Japan, o asociație dedicată care va deschide noi orizonturi în dialogul cu publicul B2B, crearea de parteneriate solide și promovarea vinurilor moldovenești pe piața niponă printr-o serie de evenimente și campanii de marketing de impact”, a fost notat pe pagina de facebook a Wine of Moldova.

Această inițiativă vine într-un moment de creștere a interesului japonez pentru vinurile de calitate din întreaga lume și reflectă dorința Moldovei de a-și consolida poziția pe această piață competitivă.

Evenimentul de lansare, însoțit de o conferință de presă de excepție, a avut loc astăzi, 29 martie 2024, la prestigioasa locație Kaikan Tokyo, începând cu ora 17:00.

O ocazie unică pentru a celebra această nouă etapă în promovarea vinurilor moldovenești pe scena internațională.

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›