- pub -
Bayer

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) anunță despre lansarea unui nou serviciu de suport on-line „discuții în direct” cu directorul AIPA.

Astfel, vizitatorii site-ului AIPA vor putea expedia mesaje și primi răspunsuri în regim online, la următoarele subiecte: prevederile Regulamentului de subvenționare, starea dosarului, informații privind eventualele abuzuri din partea angajaților AIPA, precum și alte subiecte aferente procesului de subvenționare.

Totodată, la mesajele expediate în week-end și în afara orelor de muncă, se vor furniza răspunsuri îndată ce va fi reluat programul de muncă al Agenției, în maxim 24 de ore.

- pub -
Elitagrotehnologie

Buna funcționare a serviciului „discuții în direct”, va fi asigurată de directorul AIPA, care va răspunde în timp util la întrebările vizitatorilor.

- pub -
Comsales

2 COMENTARII

  1. In toamna anului 2015 am hotarit sa procur un tractor , prin intermediul 2KR , am achitat prima transa si m-am adresat la ajentia teritoriala Briceni , solicitind subventionare , mi s-a spus , ca regulamentul prevede ca sa achit integral si apoi sa ma adresez ,sa depun dosar,Toamna 2016 am achitat a doua transa , si nu mam adresat ,fiind ca nu am stiut ca in 2016 ,regulile de jok au fost scimbate , si nu mai era nevoe sa-l achit integral , intre timp eu am mai trecut de citeva ori pe la domniile lor , tot mi se spunea ca inca nu avem regulamentul , si cind am mai trecut mai toamna , mi sa raspuns cu o ironie , mata ai intirziat , trenul a trecut deja , trebuia sa vii ma inainte , ramine acum sa achitati ultima transa de 25% si poate pe asta veti primi ceva, daca o sa ne satisfaca toate conditiile care , acum sint mai severe … . Cind e vorba de taxe si ipozite , te cauta si te gasesc din pamint , cind trebue sa-ti dee ceva ajutor , schimba regulamentele in fiecare an , ba integral , ba nu integral, sau sa dee ceva informatii , trebue sa traji cu cirligul din ei . daca aveti ceva de dat dati la toti cite putin , nu putem , sa stam cu mina intinsa in pragul vostru . Si acum ultima transa trebue sa platesc la sfirsitul lui octombrie , si cind mai dovedesc in citeva zile sa adun dosarul , doar se primeste pina la 1 noembrie.Oameni buni , daca vreti sa ajutati taranul , -ajutati-l ,lasati toate formalitatile la o parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here