sâmbătă, 22 iunie, 2024
18.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeFOTO. O delegație de fermieri din Moldova, în vizită la Combinatul „Schelkovo Agrohim” din...

FOTO. O delegație de fermieri din Moldova, în vizită la Combinatul „Schelkovo Agrohim” din Federația Rusă

Recomandate

O delegație a celor mai mari producători agricoli din Moldova au efectuat recent o vizită la sediul Biroului central al „Schelkovo Agrohim”. Scopul vizitei a fost familiarizarea cu unul dintre cei mai mari producători ai produselor de uz fitosanitar și extinderea cooperării cu Rusia în domeniul protecției plantelor.

Produsele „Schelkovo Agrohim” sunt deja cunoscute agricultorilor moldoveni. Implementarea tehnologiilor și utilizarea produselor companiei în sezoanele anterioare, au arătat rezultate bune pe câmpurile din țară. În viitorul apropiat, fermierii moldoveni intenționează să extindă cooperarea și să aplice tehnologiile „Schelkovo Agrohim” la producerea culturilor cerealiere, legumelor și fructelor.

Prezentarea companiei membrilor delegației a fost făcută de către directorul general al „Schelkovo Agrohim”, Salis Dobaevich. Acesta a vorbit despre produsele tradiționale, ce și-au demonstrat eficiența de-a lungul timpului, precum și despre inovațiile disponibile producătorilor, a demonstrat economia tehnologiilor de creștere a culturilor.

După care delegația a vizitat laboratorul „Schelkovo Agrohim”, ce are drept scop dezvoltarea și testarea produselor noi. Ulterior, oaspeții au mers la fabrica companiei, unde angajații au descris caracteristicile produselor și au arătat întregul proces de producție. În timpul liber, specialiștii de la „Schelkovo Agrohim” au organizat oaspeților o excursie prin orașul Moscova.

Reprezentantul oficial și exclusiv al Combinatului „Schelkovo Agrohim” în Republica Moldova este compania Organic Protect.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale