marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
HomepageAgroEcoBioFood.md - platformă dedicată comercializării produselor eco, donată Asociației MOVCA

BioFood.md – platformă dedicată comercializării produselor eco, donată Asociației MOVCA

Recomandate

Platforma de vânzări online BioFood.md, creată cu suportul Programului USAID „Farmer-to-Farmer”, implementat de CNFA Moldova, a fost donată Asociației MOVCA, pentru utilizare conform necesităților și misiunii acesteia.

Un acord de donare a BioFood.md a fost semnat luni, 22 mai 2023, de directorul CNFA Moldova, Vasile Bumacov, și directorul executiv al Asociației MOVCA, Vadim Curmei.

Platforma a fost înființată la solicitarea membrilor MOVCA cu scopul de a facilita legătura directă dintre producătorii și consumatorii de produse ecologice.

Pe platformă sunt expuse spre vânzare produse ecologice, precum cereale, fructe, legume, miere, alune, migdale, semințe, făină, uleiuri terapeutice și alimentare, ceaiuri din ierburi, săpunuri etc.

BioFood.md a fost lansată la mijlocul anului trecut.

(!) Ai o întrebare legată de agricultura durabilă? Ne-o poți adresa pe adresa de email [email protected] sau în grupurile de Viber Agrobiznes Club și AgroEco. Săptămânal, răspundem la întrebările relevante împreună cu experții din domeniu. Răspunsurile le puteți găsi mai jos, dar le publicăm și pe Viber, Newsletter sau Facebook.

Video

Citește și ›

AgroEco

Alătură-te pe Viber grupului producătorilor și pasionaților de agricultură organică din Moldova!

AgroEco