sâmbătă, 22 iunie, 2024
32.2 C
Chișinău
HomepageAgroEcoO antreprenoare vinde un lot de teren și hangar amplasate în raionul Drochia

O antreprenoare vinde un lot de teren și hangar amplasate în raionul Drochia

Recomandate

Viorica Avram împreună cu familia sa se ocupă cu comercializarea merelor. Până la pandemie, își doreau să lanseze o afacere în raionul Drochia, însă planurile s-au schimbat. Astfel, familia Avram a decis să vândă lotul de teren și hangarul pe care îl au în proprietate.

„Avem o bază agricolă în raionul Drochia. Din cauza schimbărilor provocate de pandemie și criza instaurată, am decis să vindem acest teren. Suntem în Chișinău și ne este destul de greu să gestionăm lucrul de acolo. Ne gândeam să lansăm o afacere în Drochia, însă cred că nu mai reușim. Astfel, dorim să identificăm cumpărători pentru acest lot de teren și hangar. Suprafața totală este de 150 de ari. Pe acest lot poate fi construită o secție de producere industrială, infrastructura necesară este dezvoltată”, ne-a spus Viorica Avram.

În perioada pandemiei, am decis să oferim suport antreprenorilor din țară, pentru ca aceștia să-și comercializeze mai ușor producția sau să identifice potențiali cumpărători.

Pentru mai multe detalii despre această ofertă puteți contacta antreprenoarea la numărul de telefon 069102457.

(!) Ai o întrebare legată de agricultura durabilă? Ne-o poți adresa pe adresa de email [email protected] sau în grupurile de Viber Agrobiznes Club și AgroEco. Săptămânal, răspundem la întrebările relevante împreună cu experții din domeniu. Răspunsurile le puteți găsi mai jos, dar le publicăm și pe Viber, Newsletter sau Facebook.

Video

Citește și ›

AgroEco

Alătură-te pe Viber grupului producătorilor și pasionaților de agricultură organică din Moldova!

AgroEco