- pub -
Elitagrotehnologie

Compania Lomma a creat o noua generație progresistă de combine de recoltat culturi furajere. Noua combină se numește Pro DX IV. Caracteristicile sale speciale sunt că aceasta are funcționalitatea sporită, dar este ușor de fabricat.

Combina se construiește pe bază de șasiu pivotant, are un motor de 12 cilindri MAN de 1200 cai putere și un volum de 24 litri (există opțiunea: motor MAN 640 cai putere). Sistemul de tocare este Krone (și anume – Krone Big X 850),  iar salonul – New Holland.

Volumul buncărului este de 42 de metri cubi. Se descarcă în timp de 75 de secunde, iar înălțimea de descărcare este de 5 metri.

- pub -
Avgust

Potrivit sursei, în ciuda faptului că părțile componente ale acestei combine sunt de la mai multe branduri, Pro DX IV este o mașină concepută pentru producerea în masă. Se va construi la fabrica Lomma din Saxonia.

Pro DX IV este a patra mașină concepută de compania Lomma. Producătorul susține că această abordare este cea mai progresivă pentru a crea combine de recoltat culturi  furajere.

- pub -
Adama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here