‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFermierii din Moldova își vor expune produsele în cadrul expoziției „AGRORUSI 2016”

Fermierii din Moldova își vor expune produsele în cadrul expoziției „AGRORUSI 2016”

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Fermierii moldoveni își vor putea expune produsele într-un pavilion specializat din orașul Sankt Petersburg, în cadrul expoziției „AGRORUSI 2016”. Expoziție care se va desfășura în perioada august- septembrie 2016, unde vor fi prezentate toate inovațiile din domeniul agriculturii din Rusia, anunță BTV.

Anunțul a fost făcut atât de Ghenadii Dmitriev vicepreședintele raionului Pușkin, parte componentă a Petersburgului, cât și de Victor Afanasenko președintele Camerei de Comerț a acestui raion. Ideea de a deschide un astfel pavilion, în care urmează să fie expuse produsele moldovenești pentru consumatorii din Federația Rusă i-a venit primarului de Bălți, Renato Usatîi.

Cei doi funcționari din Sankt- Petersburg, care fac parte dintr-o delegație venită la Bălți să marcheze cei 595 de ani de la fondarea orașului au salutat propunerea lui Renato Usatîi.

Tradițional, expoziţia „AGRORUSI” cuprinde toate ramurile complexului agroindustrial – tehnica agricolă, agrochimia şi biotehnologiile, zootehnia şi pescuitul, mărfurile pentru fermieri, pentru construcţia caselor, produse agricole.

Mai multe detalii despre expoziția din acest an găsiți pe site-ul evenimentului.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›