- pub -

Spre investiție (vânzare) se propune un depozit frigorific absolut nou de 360 m2, înalt de 3,5 m. Sunt 2 camere egale. Este amplasat pe un lot de 13 ari, care este în proprietate, există apă și canalizare, gaz, și traseul este chiar lânga rampă!

Se află în zona Sângera spre Floreni (5 minute de la Aeroport) și 10 minute de la Muncești (de la Arca Moldovei). Temperatura poate fi programată de la (-10C) pâna la (+10C), în dependență de produse: carne, fructe citrice, lactate, etc.

Utilajul este absolut nou și de ultimă generație, importat din Germania (compresoare Bitzer – 2 buc., răcitoare Gunter  – 2 buc., panouri sandwich italiene, care nu ruginesc, și rampă pentru descărcare, 2 intrări de acces, teren cu gard european în proprietate, pază de stat, 4 camere video de supraveghere și internet de 50 mb. Se filmează non-stop cu 2 camere pe interior și 2 pe exterior.

- pub -

Frigiderul are 380 V și 48 kw, panouri de control automatizate! Energia electrică este folosită doar la capacitatea de 50%, adică se poate de construit încă ceva similar sau uscătorie, producere, fiindcă există rezervă de aproximativ 24-30 kw.

Este posibil și vânzarea parțial în credit (50% credit) la condiții de doar 10-12% pe an.

Pentru detalii apelați –> 062024448!

- pub -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here